Vincent Volckaert - Join For Water

Join For Water

Ook in België moet water een hogere plaats krijgen op de agenda.

Join For Water is de enige Belgische ngo die zich uitsluitend focust op water. En dat is nodig: wereldwijd heeft een op tien mensen geen toegang tot drinkbaar water. Een derde van de wereldbevolking mist een eigen toilet. Maar niet alleen in het Zuiden heeft Join For Water een belangrijke opdracht.

Daan Schalck - North Sea Port

North Sea Port

Op twee trends moeten we als havengemeenschap een antwoord bieden: digitalisering en duurzaamheid.

‘Together. Smarter.’ is de slogan van North Sea Port. En dat zijn geen loze woorden. Het zestig kilometer lange havengebied strekt zich uit van Gent tot het Nederlandse Vlissingen en vormt zo een duurzaam net van havenbedrijven. Samenwerking – over grenzen heen – is noodzakelijk om de grote uitdagingen van de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

familiehulp
Altijd nabij zijn: voor onze thuiszorgdienst en ook voor een duurzame bank lijkt me dit een belangrijke ethische waarde.
Ann Demeulemeester

algemeen directeur Familiehulp

meisje met fiets in stad

Hoe kunnen we jullie buurt helpen?

We horen het graag

Vooral in het thema mens en maatschappij maken we het verschil. We ondersteunen tal van non-profitorganisaties in binnen- en buitenland: van het internationale Wereldsolidariteit tot vzw’s die zich inzetten in buurten waar ook vdk bank actief is. Zo willen we bijdragen tot jouw algemeen welzijn en de ontwikkeling van je omgeving. Dit doen we door te investeren in gemeenschapsopbouw en lokaal verankerde projecten.

Meer duurzame projecten

Kiezen voor vdk bank

is kiezen voor een partner die duurzame relaties koestert.

Bij ons gaat bankieren over mensen, over jou en een duurzame wereld rondom jou. Bij ons vind je een vertrouwd gezicht. Hier krijg je advies op maat van je vragen én geven we om duurzaamheid en solidariteit. Want in een wereld die draait om rendement, investeren wij voluit in mensen.

Contact