Waarom lenen voor andere doeleinden?

  • Leen voor voorafbetaling belastingen, schenking aan je kinderen of voor onvoorziene kosten zoals herstellingskosten, medische of juridische kosten
  • Betaal een vast maandelijks bedrag terug
  • Leen al vanaf 5.000 euro, tegen een vaste rentevoet

Wat is lenen voor andere doeleinden?

Deze persoonlijke lening is een lening voor diverse doeleinden.

  • Looptijd: Je kan deze persoonlijke lening aangaan voor maximaal 60 maanden (5 jaar). De maximumtermijn hangt af van het bedrag dat je ontleent.
  • Rente: Je betaalt een vaste rente. Die is afhankelijk van de looptijd van je lening. Meer informatie hierover vind je in de tarieflijst.
  • Betalingsmodaliteiten: Je betaalt elke maand een vast bedrag terug (mensualiteiten).
  • Leenbedrag: Je kan lenen vanaf 5.000 euro. 
  • Kosten: Je betaalt geen dossierkosten of reserveringscommissie als je een lening voor andere doeleinden afsluit. Ook voor het beheer van je lening betaal je niets.

Representatief voorbeeld

Voor een lening op afbetaling van 10.000 euro met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage t.b.v. 10,56% en vaste debetrentevoet van 9,35% betaal je 48 maandelijkse aflossingen van 248,71 euro of in totaal 11.938,08 euro. In het jaarlijks kostenpercentage werd rekening gehouden met de debetrentevoet van het basistarief en de beheerskosten van een rekening bij vdk bank.

Geld lenen voor onvoorziene kosten of andere persoonlijke doeleinden?

Extra informatie

Met vragen of onduidelijkheden kan je altijd terecht bij je vdk bank-bankier. Bij klachten kan je terecht bij vdk bank nv - Klachtenbehandeling, Sint-Michielsplein 16, 9000 Gent. Je kan de dienst Klachtenbehandeling van vdk bank ook bellen op 09 267 32 11 en e-mailen op klachtenbehandeling@vdk.be. Als je niet tevreden bent met het antwoord kan je contact opnemen met de Ombudsman in financiële geschillen. Je kan de ombudsman bereiken via de website van Ombudsfin of op dit adres: North Gate II, Koning Albert II-laan 8 bus 2, 1000 Brussel.

Let op: geld lenen kost ook geld.

Contact