roodharige vrouw in zonlicht

Welkom bij vdk bank

De duurzame, ethische bank met persoonlijk advies

Wil jij zin geven aan je geld? Bij vdk bank kan je rekenen op een duurzame dienstverlening, van het eerste gesprek tot het beheer van je volledige portefeuille. We investeren in vertrouwen, in duurzame relaties en ethische projecten – sociaal, economisch en ecologisch. Al sinds 1926

imagocampagne najaar 2019 LR RGB

Je zweert bij bio en lokaal,

maar je kapitaal heeft er geen boodschap aan?

Tijd om daar verandering in te brengen. Als duurzame, ethische bank streeft vdk bank naar een samenleving die lief is voor mens en milieu. Het geld dat jij bij ons spaart en belegt, herinvesteren we daarom in de lokale economie en tal van sociale en ecologische initiatieven. Zo kan jij er zeker van zijn dat jouw geld een faire winst oplevert op lange termijn.

Producten en diensten

Lenen

Of je nu je droomhuis vond, een nieuwe auto wil kopen of budget nodig hebt voor iets anders of voor onverwachte kosten, bij vdk bank vind je de lening die bij je plannen past.

Sparen en beleggen

Sparen of beleggen, dat is geld opzijzetten voor later. Voor een huis, voor je kinderen, voor je pensioen. Voor het leven. Vind de spaar- en beleggingsformule van vdk bank die het best bij jou past.

Verzeker je huis, bescherm je gezin

Een ongeval zit in een klein hoekje. Verzeker daarom je huis en je inboedel met de woonverzekering van vdk bank. En om je gezin te beschermen, is er de familiale verzekering van vdk bank.

Overstappen naar vdk bank

We helpen je graag om de overstap van je huidige bank naar vdk bank zo eenvoudig mogelijk te maken. Via de bankoverstapdienst zorgen wij voor een vlotte overdracht, zodat jij zelfs niet meer bij je vorige bank moet langsgaan. Snel en kosteloos!

Klant worden bij vdk bank

We ontvangen je met open armen en een tas koffie in een vdk-kantoor in je buurt. Liever online? Dat kan ook!

bisbeurs 2019

Kom langs voor een goeie babbel

over een lening en verzekeringspakket op jouw maat

Mijmer jij hardop over een dressing, groendak, zonnepanelen of totaalrenovatie, dan denken wij mee over de financiering ervan. Met een hypothecair woonkrediet dat past binnen jouw financiële mogelijkheden, zodat jij nog ruimte genoeg hebt om je toekomst te plannen. En een verzekeringspakket dat helemaal aansluit bij jouw (nieuwe) woon- of gezinssituatie.

Matthias en Veerle

over de persoonlijke aanpak bij hun woonkrediet

Maak een afspraak

Wil je meteen een afspraak maken in een vdk-kantoor? Dat doe je snel en gemakkelijk online.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen verzamelden we op een aparte pagina.

Stuur ons een berichtje

Heb je een specifieke vraag of wil je ons iets vertellen?

Contact