welkomcampagne juni 2020

We kijken ernaar uit om je terug te zien

We winden er geen doekjes om: we hebben je gemist. Dus maken we graag even tijd voor je. Niet alleen op afspraak, maar ook gewoon aan ons loket. We blijven op een veilige afstand, maar we kijken graag wat we voor je kunnen doen. Financiële vragen? Advies op maat nodig? Of gewoon een babbel van mens tot mens en een glimlach van oor tot oor? Je bent welkom. Als je liever zelf je dagelijkse bankzaken digitaal regelt, kan je dat uiteraard steeds online blijven doen.

Overstappen naar vdk bank

We helpen je graag om de overstap van je huidige bank naar vdk bank zo eenvoudig mogelijk te maken. Via de bankoverstapdienst zorgen wij voor een vlotte overdracht, zodat jij zelfs niet meer bij je vorige bank moet langsgaan. Snel en kosteloos!

Klant worden bij vdk bank

We ontvangen je met open armen en een tas koffie in een vdk-kantoor in je buurt. Liever online? Dat kan ook!

isabel happy 2020

Welkom bij vdk bank

De duurzame, ethische bank met persoonlijk advies

Wil jij zin geven aan je geld? Bij vdk bank kan je rekenen op een duurzame dienstverlening, van het eerste gesprek tot het beheer van je volledige portefeuille. We investeren in vertrouwen, in duurzame relaties en ethische projecten – sociaal, economisch en ecologisch. Al sinds 1926

Producten en diensten

Lenen

Of je nu je droomhuis vond, een nieuwe auto wil kopen of budget nodig hebt voor iets anders of voor onverwachte kosten, bij vdk bank vind je de lening die bij je plannen past.

Sparen en beleggen

Sparen of beleggen, dat is geld opzijzetten voor later. Voor een huis, voor je kinderen, voor je pensioen. Voor het leven. Vind de spaar- en beleggingsformule van vdk bank die het best bij jou past.

Verzeker je huis, bescherm je gezin

Een ongeval zit in een klein hoekje. Verzeker daarom je huis en je inboedel met de woonverzekering van vdk bank. En om je gezin te beschermen, is er de familiale verzekering van vdk bank.

Bankieren in 1, 2, 3? Dat doe je met mobile@vdk

Met mobile@vdk regel jij je bankzaken waar en wanneer je maar wil. Dringende overschrijving doen? Snel je rekening raadplegen? Je doet het veilig, eenvoudig en vlot via de app. Vanaf je smartphone of tablet, waar en wanneer je maar wil. Benieuwd hoe? We tonen het je graag.

Download de app hier.

bisbeurs 2019

Kom langs voor een goeie babbel

over een lening en verzekeringspakket op jouw maat

Mijmer jij hardop over een dressing, groendak, zonnepanelen of totaalrenovatie, dan denken wij mee over de financiering ervan. Met een hypothecair woonkrediet dat past binnen jouw financiële mogelijkheden, zodat jij nog ruimte genoeg hebt om je toekomst te plannen. En een verzekeringspakket dat helemaal aansluit bij jouw (nieuwe) woon- of gezinssituatie.

Maak een afspraak

Wil je meteen een afspraak maken in een vdk-kantoor? Dat doe je snel en gemakkelijk online.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen verzamelden we op een aparte pagina.

Stuur ons een berichtje

Heb je een specifieke vraag of wil je ons iets vertellen?

Contact