spelende kinderen met voetbal

Veroorzaakte jij of iemand van je gezin schade?

Nog enkele tips

Je familiale verzekering komt tussen als jij aansprakelijk bent voor de schade. Je aansprakelijkheid bewijzen, of juist die van een ander, wordt makkelijker als je veel informatie probeert te verzamelen.

  • Zijn er getuigen? Noteer dan hun naam en contactgegevens.
  • Neem foto’s van de schade
  • Twijfel je over je aansprakelijkheid of de schade? Erken niet onmiddellijk dat je aansprakelijk bent.

Allianz Global Assistance voor fietsers (Bike Assistance)

Is je (elektrische) fiets of mountainbike gestolen, had je een ongeval of kreeg je pech onderweg? Neem dan de klok rond contact op met Allianz Global Assistance op 02 773 61 37. Zij zorgen ervoor dat je fiets ter plaatse gerepareerd wordt of repatriëren je binnen een straal van 50 kilometer rond je woonplaats of tijdelijke verblijfplaats.

Let op: Er geldt een vrijstelling van twee kilometer en de fietsbijstand is tot twee interventies per jaar voor het hele gezin.

Belangrijke informatie

Alvorens het verzekeringsproduct aan te kopen wordt je verzocht om de juridische documentatie met betrekking tot dit product te raadplegen. De algemene voorwaarden VDK Family Plan en andere relevante informatie (bv. informatiefiche) zijn kosteloos en doorlopend online beschikbaar of in elk vdk-kantoor. Deze documentatie is beschikbaar in het Nederlands.

Contact