"Ik woon zelf in Ronse", vertelt Ergys "en ik merkte dat ook Franstalige klanten zich hier aangesproken voelen tot de persoonlijke en duurzame aanpak van vdk bank. Bij vdk bank krijgt iedere medewerker de ruimte om eigen ideeën voor te stellen en te realiseren. Om die reden open ik volgend jaar de deuren van een nieuw vdk bank-kantoor in Ronse. Ik zal de leiding daarvan combineren met het leiden van het huidige kantoor in Oudenaarde."

Atypisch parcours

Aan de sollicitatie van Ergys bij vdk bank ging een lang parcours vooraf. "Op elfjarige leeftijd kwam ik vanuit Albanië naar België. Na een intensieve cursus Nederlands kon ik meteen starten op de middelbare school. Daarna volgde ik een lerarenopleiding in combinatie met avondcursussen management en internationale handel. Mijn professionele carrière startte ik bij een grootbank, totdat een oud-collega me overhaalde om te solliciteren bij vdk bank. Ik ben tot op de dag van vandaag heel blij dat ze dat deed, ik heb nog geen seconde spijt gehad van de overstap. Dichtbij de mens staan, zit nu eenmaal verweven in het DNA van vdk bank. Dat is ook de manier waarop banken de sleutel kunnen zijn in een lokale samenleving. En daar draag ik maar al te graag mijn steentje toe bij."

Ruim aanbod

Ergys benadrukt ook het ruime aanbod van de bancaire producten die vdk bank aanbiedt. "Op die manier vinden diverse klanten bij ons hun gading", vertelt de kantoorhouder. "Daarnaast leveren we heel wat inspanningen om duidelijk te maken dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en dat werpt duidelijk vruchten af!"

Contact