Jovo voordelen

Jovo voordelen

KAA Gent 2017-2018: abonnementskorting voor vdk-cliënten

Naar goede gewoonte hebben Jovo’s een streepje voor. Dankzij trouwe hoofdsponsor vdk krijg je als Jovo-bankkaarthouder een fraaie korting op een KAA Gent-jaarabonnement in tribune 2, 3 of 4. Een korting die kan oplopen tot 50 euro!

Info en voorwaarden vind je in het actiereglement.

Opgelet: Concreet wordt er vdk-korting toegekend als het jaarabonnement met een Jovo-bankkaart betaald wordt (in principe aan de loketten/terminals van de Ghelamco Arena, maar abonnees die voorheen al vdk-korting kregen kunnen ook online vernieuwen met toepassing van de vdk-korting). Met andere woorden als je nog niet als vdk/Jovo-buyerstype in het systeem van KAA Gent geregistreerd staat zal je bij de online aankoop van een abonnement geen vdk-korting kunnen genieten. Je moet je dus, indien dit nog niet is gebeurd, eenmalig laten registreren als Jovo-cliënt aan de loketten van de Ghelamco Arena en dit op vertoon van de eigen Jovo-bankkaart én identiteitskaart om de vdk-korting te bekomen.

Op de website van de club vind je alle info over voorrangsperiodes en over de nieuwe tarieven voor de abonnementen. Je leest er hier meer over. 

KAA Gent in Play-Off 1: abonnementskorting voor vdk-cliënten

Na een stevige en duidelijke zege tegen KV Mechelen zondag 12 maart, haalden de Buffalo’s alsnog hun ticket voor Play-Off 1 binnen. Zes teams zullen er tot en met mei strijden voor de landstitel en de Europese tickets.  

Als hoofdsponsor heeft vdk bij de club 5 euro korting bedongen voor vdk-cliënten die hun Play-Off 1 abonnement (voor de 5 thuismatchen) met hun Jovo- of vdk-bankkaart betalen. Het gaat om een uniforme kortingregeling, er wordt bij deze abonnementen dus geen onderscheid gemaakt tussen Jovo- en GiroPlus-kaarten. De korting geldt zowel voor bestaande als voor nieuwe abonnees en ze wordt onmiddellijk in mindering gebracht op het moment van betaling met de Jovo/vdk-bankkaart. Er wordt hierop geen enkele uitzondering toegestaan (dus geen post-facto terugbetaling bij ontoereikend saldo, of bij een vergeten, verloren of nog niet ontvangen vdk-bankkaart).

vdk-cliënten die tijdens de reguliere competitie een KAA Gent-abonnement met vdk-korting hadden, kunnen dit tijdens de voorrangsperiode (15 maart t.e.m. 26 maart) online hernieuwen voor Play-Off 1 (behalve vdk-abonnees van de Telenettribune). De niet vdk-abonnees dienen sowieso naar de loketten in de Ghelamco Arena te gaan om een vdk-korting te krijgen op hun Play-Off 1 abonnement op vertoon van hun vdk-bankkaart. Met andere woorden, enkel als je als vdk-buyerstype gekend staat in het systeem van KAA Gent kan je online hernieuwen met vdk-korting.

Deze korting geldt enkel:

  • voor abonnementen vanaf 105 euro (tribune 1, 2 en 3)
  • voor natuurlijke personen
  • zolang er abonnementen beschikbaar zijn
  • voor zover de Jovo/vdk-bankkaart en het abonnement op dezelfde naam staan
  • voor zover de betaling gebeurt met de Jovo/vdk-bankkaart (zowel online als aan de loketten)
  • a rato van maximaal één korting per persoon, per abonnement en per vdk-bankkaart (ook online)

Het volledige reglement van deze actie vind je hier.

Abonnementsprijzen vind je hier.

Aan voordeeltarief naar Gents topvolleybal

De samenwerking tussen de bank en de Gentse volleybaltrots houdt al meer dan 25 jaar stand en evolueerde in een kwarteeuw van een bescheiden blijk van goodwill voor een lokale sportclub naar een (h)echt partnership met de grootste volleybalfamilie van het land. Samen tellen beide clubs immers ruim 350 leden, met als uithangbord zowel vdk Gent Dames (vorig jaar finalist play-offs Liga A) als vdk Gent Heren die op het hoogste niveau vertegenwoordigd zijn. Volleyballiefhebbers kunnen op die manier 35 weken per jaar topvolleybal beleven in de Edugo Arena in Oostakker.

Voordeeltarief voor vdk-kaarthouders

Op vertoon van de vdk-bankkaart, de Jovo-bankkaart of de ‘Jovo-voordeelkaart’ krijgen vdk-cliënten toegang aan halve prijs voor alle competitiewedstrijden van vdk Gent Dames en van vdk Gent Heren (Edugo Arena, Oostakker). Naast dit halveprijsvoordeel ontvangen alle vdk-kaarthouders een gratis drankvoucher goed voor een “standaard” consumptie (frisdrank, pils, koffie, …) in de cafetaria van de Edugo Arena.

Het nieuwe volleybalseizoen start in oktober 2016. Meer informatie over de clubs en hun thuiswedstrijden vind je op www.vdkgent.be.