GiroPlus Rekening

GiroPlus Rekening, de zichtrekening van vdk

Met de bankkaart betalen in winkels en tankstations, overschrijvingen uitvoeren via het internet, geld afhalen aan de bankautomaat, rekeninguittreksels afdrukken, mobiel bankieren met je smartphone of tablet…

Dé sleutel voor je betalingsverkeer is je zichtrekening.

 

Ontdek de GiroPlus Rekening

De GiroPlus Rekening van vdk is een eenvoudige en voordelige zichtrekening met bankkaart. 

Voor de actuele tarieven, modaliteiten en een overzicht van kosten van onze GiroPlus Rekening, verwijzen wij graag naar het informatiedocument betreffende de vergoedingen en verklarende woordenlijst van de GiroPlus Rekening (EN de Girorekening).

 

Jouw GiroPlus Rekening openen

Een GiroPlus Rekening openen is gemakkelijk via de vdk-vestiging in jouw buurt. Je kan één of meerdere bankkaarten aanvragen en beschikt meteen over je eigen GiroPlus Rekeningnummer.

Ben je nog geen cliënt bij vdk en regel je alles liever online? Dat kan! Klik op online, volg de stappen op het scherm om je gegevens te registreren en word automatisch titularis van je zichtrekening met bankkaart. Na de voltooiing van de registratie krijg je jouw bankkaart thuis bezorgd (samen met een gratis kaartlezer die je toelaat om te bankieren via het internet). Wens je om één of andere reden je GiroPlus Rekening af te sluiten, dan gebeurt dat snel en volledig kosteloos.

Geldafhalingen en verrichtingen binnen de eurozone + maandelijkse beheerskost

Per kwartaal kan je kosteloos 30 verrichtingen aan het loket doen (overschrijvingen en geldafhalingen). Geld storten aan het loket kan altijd, zonder meerkost. Vanaf de 31ste loketverrichting per kwartaal betaal je 0,35 euro per transactie.

Vanaf 1 januari 2019 is er een nieuwe tarieflijst van toepassing. Hierbij wordt de jaarlijks aangerekende kaartbijdrage vervangen door een maandelijkse beheerskost van 2 euro. In deze maandelijkse beheerskost is, naast de standaard functionaliteiten en bancaire verrichtingen (online en mobiel bankieren, bestendige opdrachten, Europese overschrijvingen, ...) het gebruik van één vdk-kaart inbegrepen.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de tarieflijst. Deze is ook gratis en op eenvoudige vraag beschikbaar in elke vdk-vestiging.

  Jouw voordelen met de vdk-bankkaart

  • Gratis E-abonnement met mogelijkheid tot selfbanking, internetbankieren en mobiel bankieren.
  • Rekeninguittreksels kosteloos beschikbaar via internetbankieren.
  • Je vdk-bankkaart als voordeelkaart (korting bij evenementen, culturele of sportieve manifestaties).

  Daarnaast is het ook mogelijk om een Visakaart aan je GiroPlus Rekening te koppelen (mits aanvaarding door vdk).

  Card Stop

  Kaart kwijt of gestolen?

  Ben je jouw bankkaart of kredietkaart kwijt of werd ze gestolen? Laat dan je kaart onmiddellijk blokkeren op het nummer +32 70 344 344 en vraag een vervangkaart aan.