Online@vdk

Gratis online@vdk (internetbankieren)

Met online@vdk kan je de meest gangbare bankverrichtingen uitvoeren via het internet. Snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Saldo consulteren, overschrijvingen of doorlopende betaalopdrachten regelen: met een paar muisklikken is het geregeld.

De beveiligingstechniek van online@vdk werkt op basis van je vdk-bankkaart en een kaartlezer. De vdk-kaartlezer staat los van je computer en ziet eruit als een rekenmachientje. Je krijgt deze kaartlezer gratis bij opening van je online@vdk abonnement.

Je zal gauw merken dat deze uiterst gebruiksvriendelijke manier van bankieren jou een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Belangrijk bericht: let op voor fraude bij internetbankieren

Met online@vdk kan je op een volstrekt veilige manier je bankzaken regelen via het internet, dankzij de beveiligingstechniek op basis van een vdk-bankkaart en een aparte kaartlezer. Internetcriminelen proberen soms frauduleuze overschrijvingen uit te voeren door gebruik te maken van virusprogramma’s op je pc, vaak onder het mom van een zogenaamde ‘beveiligingstest’. Zo trachten ze vertrouwelijke informatie te verkrijgen en te misbruiken. Daarom volgende tips:

•Beveilig je computer met een actueel antivirusprogramma en personal firewall. Installeer geen illegale of onbekende software.

•Gebruik je kaartlezer enkel om je persoonlijke verrichtingen te handtekenen. Bevestig dus nooit een transactie die je niet zelf hebt opgegeven.

•Reageer niet op e-mails of andere oproepen waarbij je wordt gevraagd om, in ruil voor een beloning, je rekeningnummer mee te delen.

•vdk zal jou nooit via e-mail of een apart pop-up scherm vragen om vertrouwelijke informatie mee te delen.

•Beëindig de online@vdk sessie bij ongewone vragen of boodschappen en contacteer de online@vdk helpdesk via e-mail naar online@vdk.be of telefonisch op 09 267 33 33.

Klik hier voor meer tips over veilig internetbankieren.