vrouw duurzaam sparen

Welkom bij vdk bank

De duurzame, ethische bank met persoonlijk advies

Wil jij zin geven aan je geld? Bij vdk bank kan je rekenen op een duurzame dienstverlening, van het eerste gesprek tot het beheer van je volledige portefeuille. We investeren in vertrouwen, in duurzame relaties en ethische projecten – sociaal, economisch en ecologisch. Al sinds 1926

buitenbalans campagne aug 2020

Ik? Ik beleg al vanaf 50 euro, op m’n eigen tempo.

Bij vdk bank beleg je hoeveel je wil, wanneer je het wil. En dat al vanaf 50 euro. Beleggen is voor jong en oud, klein en groot, voor wie de kneepjes al kent of voor wie zijn eerste stappen nog moet zetten. We maken je beleggersprofiel op en kijken samen welke producten bij jou en je portefeuille passen. Op je eigen tempo en volgens je eigen manier. Zo simpel kan beleggen zijn.

Overstappen naar vdk bank

We helpen je graag om de overstap van je huidige bank naar vdk bank zo eenvoudig mogelijk te maken. Via de bankoverstapdienst zorgen wij voor een vlotte overdracht, zodat jij zelfs niet meer bij je vorige bank moet langsgaan. Snel en kosteloos!

Klant worden bij vdk bank

We ontvangen je met open armen en een tas koffie in een vdk-kantoor in je buurt. Liever online? Dat kan ook!

Werken bij vdk bank

vdk bank groeit. En dat kan niet zonder jou!

We kijken uit naar enthousiaste medewerkers die met ons meedenken, meegroeien en meeschrijven aan ons duurzaam verhaal. Goesting om bij vdk bank te werken?

Producten en diensten

Lenen

Of je nu je droomhuis vond, een nieuwe auto wil kopen of budget nodig hebt voor iets anders of voor onverwachte kosten, bij vdk bank vind je de lening die bij je plannen past.

Sparen en beleggen

Sparen of beleggen, dat is geld opzijzetten voor later. Voor een huis, voor je kinderen, voor je pensioen. Voor het leven. Vind de spaar- en beleggingsformule van vdk bank die het best bij jou past.

Verzeker je huis, bescherm je gezin

Een ongeval zit in een klein hoekje. Verzeker daarom je huis en je inboedel met de woonverzekering van vdk bank. En om je gezin te beschermen, is er de familiale verzekering van vdk bank.

Bankieren in 1, 2, 3? Dat doe je met mobile@vdk

Met mobile@vdk regel jij je bankzaken waar en wanneer je maar wil. Dringende overschrijving doen? Snel je rekening raadplegen? Je doet het veilig, eenvoudig en vlot via de app. Vanaf je smartphone of tablet, waar en wanneer je maar wil. Benieuwd hoe? We tonen het je graag.

Download de app hier.

Maak een afspraak

Wil je meteen een afspraak maken in een vdk-kantoor? Dat doe je snel en gemakkelijk online.

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen verzamelden we op een aparte pagina.

Stuur ons een berichtje

Heb je een specifieke vraag of wil je ons iets vertellen?

Contact