Man thuisbankiert

Eenvoudig mobiel geld ontvangen

Vanaf 1 juli 2022 ben je verplicht, als onderneming, om je particuliere klanten ten minste één elektronisch betaalmiddel aan te bieden. Lees er hier alles over. Nog op zoek naar een digitale oplossing? Met Payconiq ligt de oplossing meteen binnen handbereik! 

Voordelen van mobiel betaald worden

  • Eenvoudig: je klanten hoeven enkel de QR-code te scannen, het bedrag in te geven/na te kijken en de betaling goed te keuren. 
  • Bevestiging: is de transactie geslaagd? Dan ontvang je meteen een bevestiging via het handelaarsportaal. 
  • Snelle uitbetaling: de transacties kunnen gegroepeerd per dag of één per één worden uitbetaald. Het bedrag zie je één dag later al op je vdk bank-rekening verschijnen. 
  • Opvolging: bewaar steeds een overzicht door een transactieoverzicht te downloaden. 

Registratie

Wil jij ook dat je klanten gemakkelijk digitaal kunnen betalen? Registreer je dan nu via onderstaande knop. Van zodra je aanvraag verwerkt is en dus je Payconiq handerlaarscontract afgesloten is, ontvang je een welkomstpakket van Payconiq met al het nodige materiaal.

PS Neem alvast volgende documenten bij de hand om je inschrijving zo efficiënt mogelijk te laten verlopen: de officiële gegevens van je bedrijf, het uittreksel van het UBO-register en een kopie van de identiteitskaarten van alle UBO's.

Contact