De rode draad door studio e is duurzaamheid en hergebruik van materialen. Emma zoekt steeds de balans tussen ambacht, functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Ze omarmt imperfecties. Geen enkel stuk is hetzelfde en net daaróm ziet zij er schoonheid in.  

Alle items zijn uniek en persoonlijk. Wat de klant wil, maakt Emma zelf. Zo maakt ze geen afval en krijgen reststukken écht een opwaardering. Creativiteit en duurzaamheid naadloos combineren? Dat kan ze.  

Emma greep maar al te graag de kans om het gezicht te zijn van de vdk bank-campagne. Om zo haar droomproject in de kijker te zetten en studio e nog groter te maken. Zodat ze een waarde wordt in de interieurwereld, met een eigen showroom of winkel. In België en – als het even kan – ook ver daarbuiten. Emma kan alles, gij dus ook!  

Benieuwd hoe leftover pieces in jouw interieur matchen? Bestel je eigen unieke interieuritem hier of volg studio e op Instagram.  

Gij kunt alles. Net zoals Sam en Emma. Wist je dat ze deel zijn van Amai, een project dat vdk bank sponsort? Amai, wat is dat? Een netwerk met een missie. Om jonge, innoverende en talentvolle creators te helpen groeien in hun passie en erkend te worden over heel Vlaanderen.  

Contact