Sam De Brabanter volgde een modeopleiding in Brussel en studeerde af in het midden van de pandemie. Werk vinden in de modewereld leek een no go. Dus begon hij gewoon zijn eigen label. Met een simpele huishoudmachine in de hand en een zotte droom in zijn kop.  

S.DB Design is een uniseks en fair fashion label. Het gebruik van duurzame en organische stoffen is cruciaal, maar ook afwerking en omgeving spelen een belangrijke rol. Geen fast fashion in grote ateliers dus, maar eerlijke creaties. Volledig zelf gecreëerd, van A tot Z. Of beter: vanop de stofrol recht naar het kledingrek. Cool!  

Wie je ook bent en wat je ook wil uitstralen, gij kunt shoppen bij S.DB Design. Sam ontwerpt voor iedereen en inspireert met eigenzinnige, uniseks stukken. Of zoals hij zelf zegt: Handmade fashion with a twist. 

Je zag Sam al showen en swingen in onze You Count-campagne. Zo krijgt zijn label een uniek platform en een nóg groter bereik. Vol unieke samenwerkingen en een eigen pop-up.  

Shop de collecties van S.DB Design in Ninove of check Sams website en Instagram.  

Gij kunt alles. Net zoals Sam en Emma. Wist je dat ze deel zijn van Amai, een project dat vdk bank sponsort? Amai, wat is dat? Een netwerk met een missie. Om jonge, innoverende en talentvolle creators te helpen groeien in hun passie en erkend te worden over heel Vlaanderen.  

Contact