Je relatiebeheerder, aangenaam!

Het financieel beheer van je bedrijf of organisatie is specialistenwerk. Duurzaam ethisch bankieren ook. 
Speciaal voor grote ondernemingen, de overheid, maatschappelijke instellingen en social profit organisaties zet vdk bank een apart, toegewijd team in.
Je krijgt bij ons een persoonlijke adviseur: je relatiebeheerder.
Die maakt zich vertrouwd met jouw specifieke noden en verlangens.
Uiteraard is je contactpersoon bereikbaar via telefoon of mail. En om nog efficiënter te werken, komt je vdk bank-relatiebeheerder graag naar je toe.

bart

Bart Romanus

Sven

Sven Verstraeten

Christophe Valcke - vdk bank

Christophe Valcke

fleur

Fleur Verschueren

Welkom. Geef ons een seintje:
09 267 32 28
bedrijven.organisaties@vdk.be
Wij komen graag bij je langs.
Want de beste adviezen komen
er na een degelijke babbel.

Samen timmeren aan een duurzaam ethische weg

Sinds enkele jaren zetten heel wat steden en gemeenten in op eerlijke handel en duurzame ontwikkeling. Deze toenemende aandacht voor duurzame ontwikkeling resulteert hoofdzakelijk in de aankoop van fairtrade producten en op de bewustmaking ervan bij de bevolking. Zo’n maatschappelijke rol werpt enkel en alleen maar haar vruchten af als het financieren van dergelijke activiteiten ook op een duurzame en verantwoorde manier gebeurt. Beweging.net Midden-Vlaanderen roept daarom ook de lokale besturen op om te kiezen voor bancaire partners die hetzelfde duurzame pad bewandelen.

Ook Stad Gent speelt een voortrekkersrol in duurzaamheid. Ze voert onder andere een duurzaam aankoopbeleid onder het motto ‘Stad Gent voorbeeldconsument.’ Zo is Gent ook een echte pionier in ethisch beleggen. Al in 2011 deed ze hiervoor een marktbevraging. Daarbij werd onder meer vdk bank uit 17 kandidaten uitgekozen om een belangrijk gedeelte van het werkkapitaal duurzaam ethisch te beleggen.

Contact