Jouw relatiebeheerder

Je hebt een financiële vraag met een duurzaam ethisch randje?

Welkom. Geef ons een seintje:
09 267 32 28
bedrijven.organisaties@vdk.be
Wij komen graag bij je langs.
Want de beste adviezen komen
er na een degelijke babbel.
 

Je relatiebeheerder, aangenaam!

Het financieel beheer van je bedrijf of organisatie is specialistenwerk. Duurzaam ethisch bankieren ook.
Daarom krijg je bij vdk een persoonlijke adviseur: je relatiebeheerder. Die maakt zich vertrouwd met jouw specifieke noden en verlangens.
Uiteraard is je raadsman bereikbaar via telefoon of mail. En om nog efficiënter te werken, komt je vdk-relatiebeheerder graag naar je toe.

Sven Verstraeten
Frederik Matthijs
Xanthippe Van de Genachte
Verschueren Fleur

Ook met je tijd springen wij duurzaam ethisch om

Sven Verstraeten, Frederik Matthijs, Xanthippe Van de Genachte & Fleur Verschueren,
vdk-relatiebeheerders

Sinds enkele jaren zetten heel wat steden en gemeenten in op eerlijke handel en duurzame ontwikkeling. Deze toenemende aandacht voor duurzame ontwikkeling resulteert hoofdzakelijk in de aankoop van fairtrade producten en op de bewustmaking ervan bij de bevolking. Zo’n maatschappelijke rol werpt enkel en alleen maar haar vruchten af als het financieren van dergelijke activiteiten ook op een duurzame verantwoorde manier gebeurt. Beweging.net Midden-Vlaanderen roept daarom ook de lokale besturen op om te kiezen voor bancaire partners die hetzelfde duurzame pad bewandelen.

Stad Gent bijvoorbeeld, speelt een voortrekkersrol in duurzaamheid. Ze voert onder andere een duurzaam aankoopbeleid onder het motto ‘Stad Gent voorbeeldconsument.’ Ook in ethisch beleggen is Gent een echte pionier. Al in 2011 deed ze hiervoor een marktbevraging. Daarbij werd onder meer vdk uit 17 kandidaten uitgekozen om een belangrijk gedeelte van het werkkapitaal duurzaam ethisch te beleggen. Kiezen voor vdk is kiezen voor een partner die mee investeert in gemeenschapsopbouw en lokaal verankerde projecten. Een partner die duurzame relaties koestert.

Bekijk hier een aantal sprekende getuigenissen.